Acum puteți învăța tehnicile lui Ionel Luminita în Marea Britanie - Birmingham participând la cursurile mele

Daniela Miron - Master Nail Educator format de Luminita Ionel.

Vă puteți înscrie la cursurile lunare din Birmingham contactându-mă la 07764702127 sau pe pagina de facebook www.facebook.com/perfectnail.uk sau pe website-ul meu oficial DM Nail Training Centre Birmingham , toate cursurile sunt acreditate si la final de curs primiti Diploma Acreditata

Sala de clasă este situată într-o locație privată, unde veți beneficia de toate echipamentele și materialele profesionale din gama LNB pentru a vă perfecționa în această profesie. Lucrez cu produse profesionale din gama LNB.

My Post_adobespark.png

Asigurarea :

- In primul rand legislatia din UK, nu va permite sa munciti legal in domeniul Beauty (de acasa sau din salon, manichiurist sau orice alta categorie) fara o asigurare; asigurarea se obtine in momentul in care tu, ca beautician ai invatat technicile corecte si ai toate informatiile de la un curs Acreditat din UK.

 Cursul Acreditat:

Ce este un curs acreditat ? Un curs acreditat este un curs care are cuprins in el toate categoriile si informatiile pe care statul respectiv va cere sa stiti pentru a profesa, pentru a nu deteriora sanatatea clientului tau, printr-o technica defectuasa si neaprobata de ministerele sanatati si departamentele care se ocupa de domeniul munci tale (in cazul nostru UK), toate aceste informatii trebui sa vina de la un provider acreditat (o sursa accrediatata).

Ce inveti la un curs acreditat ?

Inveti technici pentru creearea unei manichiuri sanatoase, technici pentru diferite modele de extensii, intelegi problemele care pot sa apara, daca folosesti produse care nu corespund calitativ. Inveti pasi corecti pentru pragatire a unghiei naturale,, pasi corecti de pilire a unei extensi de unghie, si alte technici valoaroase. Cum si cind trebuie folosite anumite produse in functie de patul unghial, sterilizarea cuticulei, si alte informatii despre pasi de inceput.

Inveti cum sa folosesti produsele, cum sa folosesti ustensilele ( pila electrica, forfecuta, etc, si alte ustensile), inveti despre bolile unghiilor si multe alte informatii.

Ce Este un Curs Acreditat, si de ce este important !